Top 5

Top 5

VAB-Magazine

Voortaan haal je nog meer uit het grootste maandblad van Vlaanderen. Duik in fotoalbums, bekijk de wereld eens vanuit vogelperspectief en kruip bij BV’s op de achterbank terwijl ze hun rij-examen overdoen. Dat en nog meer beleefplezier ontdek je in deze gloednieuwe app, nu gratis te downloaden!

VAB-Magazine is het lijfblad van VAB, de grootste mobiliteitsvereniging en bijstandsverlener van Vlaanderen. Elf keer per jaar belandt ons magazine in zo’n 300.000 brievenbussen en voortaan ook op tablet.

Jouw reactie is welkom! Heb je een suggestie voor de redactie, laat je graag weten wat je van onze app vindt, geef dan een beoordeling via de App Store of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Letterlegger HD deel 2

Letterlegger HD deel 2

Tijdelijke introductieprijs € 2,69.

Letterlegger deel 2 HD is bedoeld voor jonge kinderen die beginnen met leren lezen en schrijven en die Letterlegger deel 1 beheersen. In Letterlegger deel 2 HD komen de woorden aan bod die kinderen over het algemeen wat lastiger vinden. 
De App sluit naadloos aan bij de lesstof in groep 2 en 3 van de basisschool. Letterlegger HD leert kinderen letters en klanken te combineren tot woorden op een leuke manier, waarbij er veel nadruk ligt op een positieve beloning.

Over Letterlegger HD deel 2:
- Letterlegger HD deel 2 is voor kinderen die ook de meer uitdagende woorden willen leren
- Letterlegger HD deel 2 bevat meer dan 1100 woorden met bijbehorende afbeeldingen
- Alle woorden kunnen in hun geheel en per klank uitgesproken worden
- De inhoud is gebaseerd op de einddoelen voor taal voor kinderen in groep 2 en 3
- Letters en klanken worden uitgesproken als ze worden aangeraakt
- Er zijn verschillende typen oefeningen om letters, klanken en woorden te oefenen
- Letterlegger HD deel 2 zorgt ervoor dat kinderen in hun eigen tempo kunnen leren en bevordert zo het zelfvertrouwen van uw kind

Letters en klanken HD

Letters leren met een uniek beloningssysteem dat kinderen motiveert en zelfvertrouwen geeft. Kinderen oefenen de letters net als op school en worden voor hun inspanning en vorderingen beloond met sterren en prijzen.

Letterlegger HD deel 1

Letterlegger HD deel 1

Tijdelijke introductieprijs € 2,69.

Letterlegger deel 1 is bedoeld voor jonge kinderen die beginnen met leren lezen en schrijven.
De App bestaat uit tien blokken die de methodes die in groep 2 en 3 van de basisschool worden gebruikt volgt. Letterlegger HD leert kinderen letters en klanken te combineren tot woorden op een leuke manier, waarbij er veel nadruk ligt op een positieve beloning.

Over Letterlegger HD deel 1:
- Letterlegger HD deel 1 bevat meer dan 1500 woorden met bijbehorende afbeeldingen
- Alle woorden kunnen in hun geheel en per klank uitgesproken worden
- De inhoud is gebaseerd op de einddoelen voor taal voor kinderen in groep 2 en 3
- Letters en klanken worden uitgesproken als ze worden aangeraakt
- Er zijn verschillende typen oefeningen om letters, klanken en woorden te oefenen
- Letterlegger HD deel 1 zorgt ervoor dat kinderen in hun eigen tempo kunnen leren en bevordert zo het zelfvertrouwen van uw kind

Congreslocatie en theater

De officiële app van het World Forum, speciaal ontwikkeld voor bezoekers van congressen en theatervoorstellingen. Blijf op de hoogte van de evenementen die plaats vinden in het World Forum en bekijk direct het laatste nieuws. Met deze app kunt u zich (ook) goed voorbereiden op uw bezoek aan het World Forum. Zo kunt u de routebeschrijving bekijken, de mogelijkheden voor het openbaar vervoer en andere praktische informatie voor uw bezoek aan het World Forum.

Lieflandschool

Download hier de App van de W.A.van Lieflandschool.
Een school in Assen voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs aan zeer moeilijk lerenden. Ook een Plateau school .

Fiscaal Memo

Belastingtarieven of andere actuele fiscale cijfers opzoeken – of berekeningen voor bijvoorbeeld erfbelasting maken én e-mailen? Deze unieke fiscaal assistent op zakformaat doet het. Razendsnel!

Efficiënter werken
Met de Fiscaal Memo app heeft u alle belangrijke fiscale feiten en cijfers binnen handbereik op uw iPhone. Alles is razendsnel te vinden, op een manier zoals u in een zoekmachine zoekt. Ook kunt u eenvoudig navigeren via de inhoudsopgave en kunt u uw eigen voorkeuren instellen.

Slimmer werken
Normbedragen, forfaits, drempels, percentages…alle gegevens zijn altijd actueel en betrouwbaar, via de ingebouwde signalering en maandelijkse updates. Relevante paragrafen uit andere Kluwer Memo’s zijn ook opgenomen.

Sneller werken
Met maar liefst 25 handige rekentools (van erfbelasting tot AOW-leeftijd, hypotheekrente of minimumloon) geeft u uw klant efficiënter en sneller dan ooit persoonlijk advies – dat u direct kunt e-mailen.

Efficiënter, slimmer en sneller werken met Fiscaal Memo app
-Maar liefst 25 rekenmodellen met bedragen, drempels, forfaits en percentages inclusief informatie van voorgaande fiscale jaren.
-Verwijzingen naar relevante paragrafen uit andere Memo uitgaven (Financieel en Sociaal Memo).
-Mogelijkheid om paragrafen en uitkomsten van rekenmodellen te e-mailen naar klanten.
-Iedere maand een update en een overzicht van geactualiseerde paragrafen.
-Razendsnel zoeken en navigeren.
-Eenvoudig te personaliseren door eigen favoriete paragrafen en rekenmodellen op te slaan op de homepage.
-De app kan zowel online als offline worden gebruikt.

Installeer uw fiscaal assistent op zakformaat nu!
De Fiscaal Memo app is speciaal voor de iPhone ontwikkeld. Download nu de demo versie om kennis te maken met de Fiscaal Memo app. Voor het gebruik van de volledige versie heeft u een activeringscode nodig die u krijgt als u een abonnement neemt. Uw abonnement regelt u snel en eenvoudig op www.kluwermemo.nl.

De kikkerkoning

Houd je van sprookjes? Of kikkers? Lees dan dit prentenboek over kikker Thomas!

Er was eens een kikker. Hij heette Thomas en hij was op zoek naar een prinses die hem een kus wilde geven. Geen kikkerprinses, maar een echte, met mooie, haren, een prachtige jurken een gouden kroontje. Op een dag zag hij er een. Ze speelde met een gouden bal valk bij de vijver waar Thomas woonde. Zou zij hem willen kussen?

KENMERKEN
* Heerlijk prentenboek van een modern sprookje
* Voor peuters en kleuters
* Volledig geanimeerd; kinderen kunnen zelf kijken en luisteren
* Te bekijken en beluisteren als een tekenfilm

Geniet van dit prentenboek over kikker Thomas, prinses Aster en vriendin Yasmin. Voor peuters én kleuters!

De app is ontwikkeld door Uitgeverij Zwijsen B.V.

Oei, ik Groei! app, volg

De Oei, ik groei! app, gebaseerd op internationaal wetenschappelijk onderzoek en houdt jou op de hoogte van de mentale ontwikkeling van jouw baby! Op ieder moment van de dag kan je zien in welke fase van de mentale ontwikkeling jouw baby tot anderhalf jaar oud zich bevindt. De Oei, ik groei! app is gebaseerd op de wereldwijde bestseller Oei, ik groei!. In dit boek staat beschreven hoe je baby op gezette leeftijden een hersenverandering meemaakt, waardoor hij opeens weer heel veel nieuwe dingen snapt en kan. Er gaat als het ware een nieuwe wereld voor hem open. Die nieuwe wereld kan best even eng zijn. Juist daarom is het dat je baby tijdens die periodes vaker last heeft van de drie H’s: Huilerig, Hangerig en Humeurig, minder slaapt en slechter eet. Door te weten wat er zich in het hoofdje van je baby afspeelt kan je hem helpen deze mentale ontwikkelingssprong beter te nemen. Deze Oei, ik groei! app helpt je daarbij: -laat zien wanneer jouw baby een mentale ontwikkelingssprong maakt -wat je baby na deze sprong nieuw snapt & leert -wat je baby na het nemen van de sprong kan gaan doen -wat jij kan doen om je baby te helpen

Internationale experts over Oei, ik groei!:

“Dit is een hele praktische en leuke manier om naar de ontwikkeling van baby’s tot anderhalf jaar te kijken. Van de Rijt en Plooij hebben door observaties de kwetsbare tijden van een baby’s ontwikkeling gevonden zoals ik die in mijn onderzoek ook terug vond (Touchpoints). De observaties de praktische suggesties van de auteurs zijn fantastisch.” T. Brazelton, M.D., professor Emeritus, Harvard Medical School

“Iedereen die met baby’s en jonge kinderen te maken heeft zou Oei,I k groei! willen lezen. Dit boek is een oogopener voor ouders betreffende de groei van hun kinderen, de ontwikkeling, veranderingen in gedrag en emotionele gevoeligheid. Aspecten die ouders anders niet op zouden vallen of juist onbegrijpelijk zouden vinden.” —Catherine Snow, Ph.D., Shattuck Professor of Education, 
Harvard Graduate School of Education

Disclaimer:
Deze App is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Noch de maker, noch de auteur stelt zich echter aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden in deze App.

Majesteit

De App van ZM de Koning Willem-Alexander.
Alles over Het Koninklijk Huis en Zijne Majesteit: nieuws, tweets, foto's en video's, de agenda van de koning, z'n bio, familie en paleizen en nog veel meer!

Pagina 1 van 216
Goedkope iPhone

Ben je een ontwikkelaar?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je app info naar ons.

Wil je adverteren?
Neem dan contact op.

Heb je een leuk nieuwsbericht?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onze redactie.

Nieuwsbrief

Aanmelden

----iTunes Gift Card


ITUNES GIFT CARDSchrijf een review en win een iTunes Gift Card t.w.v. EUR 50,00.

Tip van de redactie

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prev Next

MijnPakket

MijnPakket

MijnPakket is de officiële app van PostNL voor het volgen van je pakket of aange...

Bekijk app info >

Dumpert

Dumpert

Eindelijk! Het bestaat! Dumpert op je iPhone! Hoe hebben we ooit zonder gekund? ...

Bekijk app info >

WappZapp.TV - Films, Series en TV Gemist

WappZapp.TV - Films, Series en TV Gemist

Best Mobile App Award 2013 (The Next Web)#1 MUST-HAVE top 50 app (iPad magazine ...

Bekijk app info >

Pathé Thuis

Pathé Thuis

Bij Pathé Thuis kijk je de beste en laatste films met wekelijks nieuw aanbod. Me...

Bekijk app info >

Thuisbezorgd.nl

Thuisbezorgd.nl

De nummer 1 app voor online eten bestellen van Thuisbezorgd.nl is vanaf nu ook v...

Bekijk app info >
facebook facebook